Smartbok Om Smartbok

Om Smartbok

Smartbok — personlig bok, nye muligheter

Smartbok er den digitale utgaven av Gyldendals kjente lærebøker. Bøkene er tilført verdifull funksjonalitet for både elev og lærer – blant annet innlest tekst som i en lydbok, muligheten til å ta notater og markeringer, søke etter innhold, se bilder og spille av filmer. Smartboka kan brukes online, og er nedlastbar til PC/MAC og til nettbrett. Den kan også kobles direkte på projektor og interaktive tavler.

 
 • Smartbok støtter og motiverer

  Med mulighet til å lytte til hele boka og å gjøre teksten større, er Smartbok et lenge etterlengtet verktøy i skole-Norge. Smartbok er materialisering av god læring, sier Åsne Midtbø Aas i Dysleksi Norge. Hun har prøvd Smartbok og er svært fornøyd. 

  Les mer
 • Smartbok - en del av SMART

  SMART er Gyldendals nye serie digitale læreverktøy

  Serien består foreløpig av verktøyene Smartbok, Smart Tavle, Smart Vurdering og Smart Øving.

  Hver på sin måte bidrar disse verktøyene til å støtte læreren i de ulike fasene av undervisningsprosessen: Forberedelser, presentasjoner, elevarbeid, individuell tilpasning, vurdering og oppfølging. Grunnideen bak vår nye generasjon læreverktøy er å hjelpe lærerne i en hektisk skolehverdag – med intuitive verktøy, skreddersydd for å gjøre dagene mer effektive, undervisningen rikere og læringen bedre.

  Alle produktene i SMART-serien er brukervennlige, godt pedagogisk forankret og tilgjengelige på mange plattformer.

  Les mer